МИ ЗНАЄМО, КОМУ ПОТРІБНІ НАШІ МАНівські РОБОТИ!..

МИ ЗНАЄМО, КОМУ ПОТРІБНІ НАШІ МАНівські РОБОТИ!..


Виставка — публічна демонстрація досягнень у різних галузях суспільного життя. Навіть найменший експеримент може з часом перетворитися на актуальну бізнес-ідею, що може бути втілена в життя як стартап і стати об’єктом виставкової діяльності. Виставки дають можливість швидко вивчити ринок і зібрати в короткий термін необхідну інформацію.

З метою моніторингу актуальних тем на сучасному ринку відділення екології та аграрних наук відвідало комплексні виставки, що відбулися в рамках XIV Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2018».

Дуже цікаві та актуальні теми для наукових досліджень можна обрати на виставці. Наприклад, роботу з використанням новітніх експрес-тестів для колориметричного та титрометричного визначення показників води та повітря; роботу з газовою, тонкошаровою і флеш-хроматографією; біоаналіз; виготовлення декоративних штучних огорож; безпечні пішохідні переходи; правила сортування відходів та способи їх переробки і багато інших.…

Нас, звичайно, зацікавили теплиці з пластиковим покриттям і повним спектром високотехнологічних систем, які включають зрошення та отеплення з комп’ютеризованим контролем.

Нам, МАНівцям, цікаво все! Навіть у наймолодшому віці  ми шукаємо ідеї для досліджень.

Відвідування виставок – це база актуальності та досвіду, починаючи з вибору теми наукового дослідження і закінчуючи вмілою самопрезентацією.

Сьогодні ти МАНівець, а завтра – успішний підприємець з навичками виставкової діяльності  та самопрезентації!

Тож не гальмуй, пиши МАН!

Версія для друку Опубліковано: 09 Листопада 2018