Вебінар «Наукова новизна: сутність та формулювання»

Вебінар «Наукова новизна: сутність та формулювання» Вихованці відділення економіки взяли участь у вебінарі «Наукова новизна: сутність та формулювання» у рамках циклу тренінгів "Підготовка та презентація науково-дослідницької роботи".

Вебінар провела Ірина Сергіївна Бiла, керівниця секції прикладної макро- та мікроекономіки, кандидатка економічних наук, доцентка, завідувачка кафедри економічної теорії Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Саме наукова новизна відіграє ключову роль в успіху наукового дослідження! Вона сприяє розвитку науки, визначає практичну цінність та значущість проведеної роботи, оригінальний внесок автора в досліджувану галузь та його творчий підхід.

Тепер юні дослідники знають: що таке наукова новизна, її рівні, види, особливості формулювання, правила написання та підвищення унікальність тексту, типові помилки при її оформленні та важливі лайфхаки.

Наступний вебінар для вихованців відділення економіки заплановано на 30 жовтня. Його тема не менш важлива: «Як правильно працювати з літературними джерелами в процесі написання науково-дослідницької роботи?»

Приєднуйтесь! Буде цікаво!

Долучитися можна буде на платформі Zoom за посиланням:

https://zoom.us/j/8263329874?pwd=QVkwN1lQdnZycFBHYkpWSk1pWURaUT09

Ідентифікатор конференції: 826 332 9874

Код доступу: 4vRA42

Ми працюємо для вашого наукового успіху!

 

Версія для друку Опубліковано: 21 Жовтня 2024