Genius Olympiad Ukraine. День третій

Genius Olympiad Ukraine. День третій 21 лютого, на третій день онлайн-захистів Genius Olympiad Ukraine, наші вихованці представляли свої проєкти в категоріях Письмо, Мистецтво та Короткометражний фільм. На захистах зберігалась напружена атмосфера творчості та дослідження, коли кожен учасник презентує свої унікальні ідеї та вражає світ своїми творами.

У категорії Мистецтво, в якій представлено 10 проєктів саме наших вихованців, а загальна кількість ‒223 проєкти з різних куточків України, учасники виставляють свої твори, які відображають різноманітні екологічні проблеми та закликають до дії. Наприклад, робота «Підрив Каховської ГЕС» шокує глядачів і підкреслює необхідність уваги до енергетичної безпеки та екологічної стійкості.

Деякі роботи, такі як «The real victims of the cosmetic industry», порушують питання етичного споживання та використання косметичних продуктів, тоді як інші, наприклад «Крик», виражають художню збуреність щодо надмірного занепокоєння з боку людей про стан навколишнього середовища.

Такі твори, як «Баланс між смертю та відродженням» та «Зворотна течія», привертають нашу увагу до найгостріших проблем сучасного світу і створюють простір для обговорення та дій.

Захисти на Genius Olympiad Ukraine не лише показують високий рівень таланту та дослідницької роботи учасників, але й створюють платформу для усвідомлення та реакції на гострі проблеми, з якими стикається наша планета. Нехай ці заходи надихають нас до дій та допомагають змінити світ на краще.

Бажаємо всім учасникам успіху та вдячні за їхній внесок у важливу справу!

Версія для друку Опубліковано: 22 Лютого 2024