Випускники Київської МАН допомагають нинішнім МАНівцям

Випускники Київської МАН допомагають нинішнім МАНівцям Понад 10 років колектив відділення комп’ютерних наук йшов до мети створити комфортне й адаптивне середовище взаємодії, де б акумулювалися сміливі й цікаві задуми та ідеї, створювалися рішення  винахідництва і творчості у галузі інформаційних і комп’ютерних технологій. Ми дуже хотіли бути щасливими у своїй професійній діяльності.  Яке ж воно - щастя педагога? Можливо, у відкритості та щирості до особистості молодої людини, у відчутті  відкритості сердець учнів, які вірять, що наш світ ми разом можемо зробити доброзичливим і безпечним?

Ми намагалися вчитися робити підсумки діяльності кожного нашого учня, не порівнюючи учнів між собою, а порівнювали саме результати роботи кожного з них вчора й сьогодні і планували разом майбутнє. І в якийсь момент, коли очі учня враз починали сяяти, у вчительському серці оселялося щастя, з’являлося якесь незбагненне відчуття задоволення запалювати вогник пізнання. І нам це вдалося. Наші учні сміливі й рішучі, допитливі й творчі, обізнані, інтелектуальні та вишукані. І вже  вони проводять семінари і тренінги, намагаються зробити наше життя комфортнішим, впроваджуючи цифрові технології.

Так,  Корінєнко Роман, учень секції «Комп’ютерні та інформаційні системи і мережі» (керівник – Оксана Миколаївна Помазун), студент 4 курсу Фахового коледжу інформаційних систем і технологій, провів семінар в онлайн режимі на тему: Створюємо веб-сайт із застосуванням сучасних технологій: vue.js – клієнтська частина, node.js – серверна. Роман ознайомив учасників семінару, які аспекти і нюанси побудови сайту мають бути враховані та спрямовані до користувача, щоб якомога повніше можна було б відобразити вміст сайту і при цьому насолоджувався його приємним дизайном.

Чекаємо на нові звершення.

 

Версія для друку Опубліковано: 30 Жовтня 2020