Вихованки Київської МАН – переможниці «ICYS-Україна»

Вихованки Київської МАН – переможниці «ICYS-Україна» З гордістю повідомляємо, що двох вихованок відділення екології та аграрних наук Київської МАН нагороджено дипломами переможниць національного конкурсного відбору «ICYS-Україна» – Міжнародної конференції юних дослідників «ICYS» – за напрямом «Екологія».


ІІІ місця посіла:




  • Деребера Світлана Валеріївна, учениця 10 класу Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського НАУ з роботою на тему «Безвідходний процес переробки диких сортів сім'янкових культур як варіант вирішення 12 цілі ООН»;






  • Коновець Катерина Ігорівна, учениця 10 класу ЗОШ «Слов`янська гімназія» Дарницького району м. Києва з роботою на тему «Утилізація мулу та осаду станцій очищення побутових стічних вод із застосуванням вермікультури».                



Для участі у конкурсі юні дослідниці успішно зареєструвалися на сайті Інституту обдарованої дитини, пройшли необхідне тестування, надіслали тези та конкурсні роботи, пройшли оцінювання робіт конкурсною комісією, взяли участь у мережевій конференції та віртуальній співбесіді із членами журі.



Міжнародна конференція «ICYS» – щорічний захід, який є особливим видом індивідуальних змагань з фізики, математики, інформатики та екології. У 2018 році Конференція буде проведена з 19 по 25 квітня в м. Белград (Сербія).





Організаторами відбірково-тренувальних зборів «ICYS-Україна» є Національний центр «Мала академія наук України» та Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».



До участі у «ICYS-Україна» щороку запрошуються учні 14-18 років, члени Малої академії наук, які досягли високих результатів у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, чиї роботи є результатом власного дослідження, виконаного під керівництвом педагогічного та наукового керівників. Обов’язковою умовою участі є вільне володіння англійською мовою в межах заданої наукової проблематики та вміння вести науковий діалог.



Закликаємо усіх вихованців Київської МАН покращувати власний рівень володіння англійською мовою для подальших перемог на міжнародних конкурсах такого високого рівня, а також сміливо брати участь у національних конкурсних відборах та впевнено презентувати науковій спільноті результати власних науково-дослідницьких робіт!



Версія для друку Опубліковано: 02 Лютого 2018