Тривають заходи у рамках проекту «Занурення у бізнес»

Тривають заходи у рамках проекту «Занурення у бізнес» «Наука… є просто наукою, поки ви нe почнете застосовувати її для удосконалення світу»


 



26 січня учні-члени відділень економіки та технічних наук столичної МАН завітали до українського представництва компанії «3M», яка втілює науку в життя. Захід відбувся у рамках проекту «Занурення у бізнес», а також спільної ініціативи «ТеоПракт»  Київської Малої академії наук учнівської молоді  і команди проекту «Майбутні професіонали».





Компанія «ЗМ» – багатопрофільна міжнародна корпорація, що посідає перші місця в рейтингах інноваційних компаній та входить у 3% компаній світу зі 100-річною історією. Компанія виробляє тисячі унікальних продуктів і є лідером у багатьох сферах виробництва: від матеріалів для охорони здоров’я до товарів для дому та офісу. Серед найбільш відомих винаходів компанії: клейка стрічка Scotch®, блокноти для нотаток Post-it®, магнітна стрічка для звукозапису, кольоровий копіювальний апарат, світловідбиваюча плівка для дорожніх знаків та ін.





Учні дізналися, що клейку стрічку Scotch® застосовують скрізь, починаючи від склеювання паперів і банкнот, закінчуючи тим, що підкрилки «Боїнгів» кріпляться на двохсторонню клейку стрічку типу VHB компанії «3М», що підошва взуття Нейла Армстронга, першої людини, що ступила на Місяць, була виготовлена з використанням матеріалів компанії «3М».





Також МАНівці познайомились з командою професіоналів «3M Ukraine» – Андрієм Туронком, Ігорем Соловйовим, Оленою Хлєбас, Галиною Волчо, прослухали їхні чудові розповіді про компанію та її винаходи.



Версія для друку Опубліковано: 05 Лютого 2018