Тренінг з медіаграмотності від Марка Марковича

Тренінг з медіаграмотності від Марка Марковича Тренінг «Медіаграмотність: безпека у соціальних медіа» від Марка Марковича, радника зі стратегічних комунікацій Укравтодору, відбувся 9 квітня в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Його організаторами виступили відділення суспільних комунікацій Київської МАН та Інститут журналістики КНУ. До заходу долучилися учні-члени відділення, школярі, а також студенти Інституту журналістики. «Чим раніше людині прищеплюєш навики інформаційної гігієни, тим більше шансів, що вона отримає надійний імунітет до медіаманіпуляцій», - прокоментувала захід Неоніла Макіна, учасниця тренінгу.


Марко Маркович під час навчання задіяв різні інтерактивні форми роботи з учасниками, як от: створення новин для різних медіа за мотивами «Червоної шапочки», розробка ментальних карт та взаємодія у команді.



Слухачі дізналися більше про медіаграмотність, інформаційну гігієну, їхню  актуальність у сучасному медіатизованому світі, а також про правила безпечної поведінки у соціальних мережах.



 



 



Версія для друку Опубліковано: 10 Квітня 2019