За кадром наукових досліджень

За кадром наукових досліджень Любимо ми цей момент ‒ момент народження нових тем, нових досліджень, цікавих результатів. Це як приготування фантастичної страви: важимо в грамах, вимірюємо лінійкою та мілілітрами, фотосесія об'єктів та результатів дослідження...

 І ось вона ‒ «чудова страва» ‒ науково-дослідницька робота. І якщо страва вийшла смачна, хочеться пригощати нею. І тоді конкурси, конференції, виставки, хакатони... 

Сьогодні коМАНда відділення екології та аграрних наук Київської МАН мала щастя потрапити до такої кухні ‒ НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Сподіваємось, наші «юні кухарі» отримають цікаві результати, про які ми потім розкажемо.

 

Версія для друку Опубліковано: 12 Жовтня 2023