Всеукраїнський чемпіонат з кодування, криптографії, кібербезпеки (CTF) та захисту інформації

Всеукраїнський чемпіонат з кодування, криптографії, кібербезпеки (CTF) та захисту інформації 11-12 червня 2024 року КЗПО «Київська Мала академія наук учнівської молоді» проводитиме Всеукраїнський чемпіонат з кодування, криптографії, кібербезпеки (CTF) та захисту інформації.

Мета заходу – всебічна підтримка обдарованої учнівської молоді України за напрямком кодування, криптографії, кібербезпеки(CTF)  та захисту інформації.

Запрошуємо до участі:

  • здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти 6-11 класів;
  • здобувачів освіти закладі професійної (професійно-технічної) освіти;
  • здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти;
  • студентів 1 курсу закладів вищої освіти.

Віком від 13 до 18 років

Для участі у змаганні учасники повинні зареєструватись та мати базові навички зі зазначених напрямків та галузей.  Реєстрація учасників триватиме  до 31 травня 2024 року.

Переможці змагань отримають призи та подарунки від організаторів та партнерів заходу. Всі учасники отримають сертифікати про участь. 

За детальною інформацією щодо участі прохання звертатись до організаційного комітету – Ганна МАРТИНЮК, заступник голови організаційного комітету; керівниця секції «Інформаційна безпека. Кібербезпека» відділення безпеки та оборони. (063-618-86-28), е-mail: bezpekakman@gmail.com. Телеграм-канал заходу - https://t.me/+Yfpna4B49vRhZGU6.

 

Версія для друку Опубліковано: 14 Травня 2024