Віталій Кличко вручив нагороди молодим науковцям

Віталій Кличко вручив нагороди молодим науковцям У Київської МАН разом зі всією Освітою Києва особливий день: у Колонній залі Київської міської державної адміністрації міський голова столиці Віталій Кличко вручив нагороди молодим науковцям, митцям та громадським активістам — лауреатам премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України — міста-героя Києва.

Ми надзвичайно пишаємося, що до цієї когорти потрапив Вячеслав Рибачик, вихованець відділення технічних наук, учень 10 класу Політехнічного ліцею КПІ імені Ігоря Сікорського, переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів наукової творчості, володар патенту на винахід. Вячеслав став лауреатом у номінації "За наукові досягнення"! Вітаємо Вячеслава та його наукового керівника заслуженого вчителя України, лауреата премії Верховної Ради України, керівника секції "Технології виробництва" Київської МАН Олега Володимировича Козленка!

Також вітаємо лауреатку премії у номінації "Внесок у розвиток молодіжного руху" Валерію Пономаренко, вихованку відділення філософії та суспільствознавства, ученицю 10 класу гімназії біотехнологій N 177 м. Києва.

Серед учнів ЗЗСО столиці, хто представляв Освіту Києва у здобутті цієї премії й хто став лауреатом, також Микола Васюк, учень 10 класу гімназії N154 м. Києва, Зоряна Опанасюк  учениця 11 класу гімназії 257 Синьоозерна" м. Києва. Успіхи молоді ‒ це завжди заслуга і їх наставників, тому ми вітаємо з цією почесною відзнакою Руденко Валентину Сергіївну, заступник декана із науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи факультету економіки та управління Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, яка також стала лауреаткою цієї цьогорічної премії київського міського голови.

На початку церемонії нагородження лауреатів премії Віталій Кличко сказав: "Немає такої мрії, яка при максимальному докладанні зусиль була б нездійсненна. Треба вірити у свою мрію і вірити в себе".

Ще раз вітаємо всіх переможців, бажаємо кожному з них реалізувати свою мрію і переконані, що наші спільні зусилля обов'язково зроблять Київ однією з найпривабливіших столиць світу!

Версія для друку Опубліковано: 09 Серпня 2024