Вітаємо переможців економічної олімпіади

Вітаємо переможців економічної олімпіади Вітаємо вихованців відділення  економіки Єлізавету Стрілецьку та Владислава Федорцова-Крижного, учнів 11 класу ліцею "Фінансового" м. Києва, з впевненою перемогою на Національному фіналі Економічної олімпіади, який відбувся 11 травня!

Вони очолили дві верхні позиції рейтингу учасників фіналу, посіли 1 та 2 місця відповідно, одержали сертифікати на академічний грант на покриття вартості повного терміну навчання на бакалаврських або магістерських програмах у Київській школі економіки (KSE), грошові призи 30000 та 20000 грн відповідно від освітніх інвесторів Monobank та Аврора Мультимаркет, доступ до інтерактивного курсу з підприємництва платформі Genesis.

У першому етапі Міжнародної економічної олімпіади взяли участь 9440 учнів з 400 навчальних закладів, тому конкуренція була значна. В Національному етапі брали участь 63 учасники.

Науковим керівником талановитих юних економістів є Бицюра Юрій Васильович, к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки та підприємництва Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.

Національний фінал економічної олімпіади проводився за підтримки Міністерства освіти науки України,  Economic Fundamentals Initiative, Kyiv School of Economics, Національного банку України, Freidrich Naumann Foundation for Freedom Ukraine, EdEra, Monobank, Genesis, Української академії лідерства, Аврора Мультимаркет.

Фінал International Economic Olympiad відбудеться у Греції, у ньому візьмуть участь 22 країни. Вболіваємо за наших талановитих юних науковців Єлізавету та Владислава, зичимо їм нових вершин у науковій, навчальній та професійній діяльності!

 

Версія для друку Опубліковано: 16 Травня 2024