Відзнака для Київської МАН

Відзнака для Київської МАН Київська МАН отримала відзнаку за створення освітнього середовища без булінгу.

2 травня 2024 року освітяни Києва зібралися у Київському палаці дітей та юнацтва на III Всеукраїнський форум доброти з проти#дії булінгу «My safety friends» до Міжнародного дня протидії булінгу. Організатором заходу є ГО «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! «Мої безпечні друзі» та ДТА «33 канал KIDS» за підтримки Київської міської ради та Департаменту освіти і науки. Мета заходу – це вдячність керівникам закладів освіти за плідну працю та створення безпечного освітнього середовища без булінгу.

Директор Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян висловила щиру подяку працівникам освіти за їхню роботу щодо створення безпечного освітнього середовища без булінгу. «Створення безпечного освітнього простору та толерантного середовища без булінгу для кожної дитини – це спільнодія освітян, влади та інститутів громадянського суспільства, Кожний дорослий колись був дитиною. Найсильніші переживання та страхи ми отримуємо в дитинстві і проносимо їх крізь все життя. Протидія булінгу та виховання у дітей толерантного відношення один до одного є запорукою успішного українського суспільства. Освітяни, управлінці та інститути громадянського суспільства об’єднались задля подолання проявів булінгу та формування толерантного середовища. Сьогоднішній захід ‒ це один з багатьох прикладів нашої спільнодії», ‒ зазначила Олена Фіданян.

Під час Форуму освітяни, військові, управлінці та зірки поділилися досвідом подолання булінгу та виховання толерантного відношення в суспільстві під час війни.  Активні амбасадори проєкту, заклади освіти, були відзначені громадською організацією «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! Мої безпечні друзі» «My safety friends» за формування безпечного освітнього середовища без булінгу.

Команда Київської МАН дякує за оцінку своєї діяльності.

 

Версія для друку Опубліковано: 06 Травня 2024