Вічна пам'ять!

Вічна пам'ять! З великим сумом повідомляємо про раптовий відхід Марини Скок, вченої, яка присвятила своє життя науці та освіті. Її втрата дійсно жахлива.

рецепторів Інституту біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України, доктор біологічних наук, професор, академік НАН України, випускниця Київської МАН «Дослідник» (50 років тому відвідувала гурток Володимира Івановича Назаренка зі своїм майбутнім чоловіком Валерієм Давиденком). Ще тоді її батьки активно підтримували шефську роботу з молоддю.

Марина Володимирівна завжди була прикладом наукової етики та відданості своїй справі. Її великий внесок у розвиток науки та освіти залишаться в наших серцях назавжди. Здається, що наче тільки що Марина Володимирівна вручала нагороди нашим переможцям і учасникам Всеукраїнського конкурсу-захисту на підсумковій сесії Київської МАН…Сьогодні ж ми втратили не лише видатного фахівця, але і надійного друга та вірного товариша. Її допитливий розум та непохитна воля завжди були прикладом для нас у нашій спільній роботі. Київська МАН пишається, що серед її випускників є академіки, тим паче в Національній академії наук України жінок академіків одиниці.

"Вони СТВОРЮЮТЬ ДОЛІ" ‒ так відділення екології та аграрних наук Київської МАН висловлювало величезну подяку всьому колективу Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України за всебічну увагу до обдарованої молоді. І Марина Володимирівна була саме такою!

Її пам'ять буде вічно жити серед нас, а її добрі справи та внесок в науку залишаться незабутніми й невимовно важливими для нашої спільноти! Київська МАН щиро співчуває рідним, близьким та друзям!

Царство небесне Марині Володимирівні! Вічна пам'ять!

Версія для друку Опубліковано: 12 Квітня 2024