Смачна екскурсія

Смачна екскурсія Вихованці відділення економіки та студії "ВундерМАНи" Київської МАН побували за лаштунками ресторану швидкого обслуговування KFC-Васильківська, франчайзі ТОВ "Глобальна ресторанна група-Україна".

Під час екскурсії юні КМАНівці

  • на власні очі побачили процеси приготування фірмових страв;
  • дізналися дивовижну історію Полковника Сандерса, секрети успіху й розвитку мережі його ресторанів у світі та в Україні, особливості побудови кар'єри і корпоративної культури;
  • зрозуміли, які в ресторані є зони, як все облаштовано та організовано,
  • познайомились з працівниками та їх обов'язками;
  • зрозуміли шлях, який проходить продукція від холодильної камери до столу гостя;
  • проаналізували високі стандарти харчової безпеки та санітарії у робочій зоні ресторану;
  • спробували себе у ролі працівника та гостя ресторану, власноруч приготувавши та скуштувавши чизбургер за оригінальним рецептом, морозиво,  Мілкшейк та напої.

Отримані знання дозволять учням  зрозуміти принципи роботи ресторанного бізнесу та успішної організації, допоможуть у підготовці науково-дослідницьких  робіт. Захід відбувся у рамках проєктів "Занурення у бізнес" та "Економісти без меж".

Висловлюємо подяку за підготовку, організацію та проведення екскурсії на високому професійному рівні:

Вікторії Чабан, директору ресторану KFC- Васильківська;

Поліні Машейко, молодшому менеджеру (управителю) ресторану.

Довідково:

KFC (Kentucky Fried Chicken, з  англ. смажене курча з Кентуккі) ‒ американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізується на стравах з курятини. Заснована у 1952 році  62-річним Харландом Сандерсом. Понад 21000 ресторанів KFC працюють у 130 країнах світу. В Україні мережа KFC налічує 20 ресторанів, перший з яких відкрився у 2012 році.

Ресторан KFC «Васильківська» відкрився 30 грудня 2020 року. Він обслуговує понад 250 000 гостей на рік. У ньому працює 40 співробітників.

Версія для друку Опубліковано: 12 Лютого 2025