Смачна екскурсія

Під час екскурсії юні КМАНівці
- на власні очі побачили процеси приготування фірмових страв;
- дізналися дивовижну історію Полковника Сандерса, секрети успіху й розвитку мережі його ресторанів у світі та в Україні, особливості побудови кар'єри і корпоративної культури;
- зрозуміли, які в ресторані є зони, як все облаштовано та організовано,
- познайомились з працівниками та їх обов'язками;
- зрозуміли шлях, який проходить продукція від холодильної камери до столу гостя;
- проаналізували високі стандарти харчової безпеки та санітарії у робочій зоні ресторану;
- спробували себе у ролі працівника та гостя ресторану, власноруч приготувавши та скуштувавши чизбургер за оригінальним рецептом, морозиво, Мілкшейк та напої.
Отримані знання дозволять учням зрозуміти принципи роботи ресторанного бізнесу та успішної організації, допоможуть у підготовці науково-дослідницьких робіт. Захід відбувся у рамках проєктів "Занурення у бізнес" та "Економісти без меж".
Висловлюємо подяку за підготовку, організацію та проведення екскурсії на високому професійному рівні:
Вікторії Чабан, директору ресторану KFC- Васильківська;
Поліні Машейко, молодшому менеджеру (управителю) ресторану.
Довідково:
KFC (Kentucky Fried Chicken, з англ. смажене курча з Кентуккі) ‒ американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізується на стравах з курятини. Заснована у 1952 році 62-річним Харландом Сандерсом. Понад 21000 ресторанів KFC працюють у 130 країнах світу. В Україні мережа KFC налічує 20 ресторанів, перший з яких відкрився у 2012 році.
Ресторан KFC «Васильківська» відкрився 30 грудня 2020 року. Він обслуговує понад 250 000 гостей на рік. У ньому працює 40 співробітників.