Продовжуємо розбудовувати власну дослідницьку траєкторію зростання

Продовжуємо розбудовувати власну дослідницьку траєкторію зростання Вихованці відділення філософії та суспільствознавства продовжують набувати дослідницькі вміння та розширюють межі наукової діяльності. Адже шлях в науку – це кропітка щоденна праця, активний пошук, культура споживання, академічна доброчесність, мистецтво комунікації.

Молоді науковці взяли участь в інформаційному заході «EU Career Boost: можливості Рамкової програми «Горизонт Європа» для молодих учених». Онлайн-захід організував «Офіс Горизонт Європа в Україні» Національного фонду досліджень України спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

З вітальними словами звернулись: Ольга ПОЛОЦЬКА виконавча директорка Національного фонду досліджень України та  Олеся ВАЩУК, голова Ради молодих учених при МОН України.

Програмою було передбачено дві частини.  Робоча частина: «Програма «Горизонт Європа» як каталізатор дослідницької діяльності молодих учених» та  практична частина: «Розвиток дослідницьких навичок та кар’єрне зростання молодого вченого».

Захід зібрав велике коло однодумців. Питання, які розглядались, надзвичайно цікаві та корисні, з практичними прикладами та рекомендаціями. Для інноваторів та рушіїв науки варто бути максимально обізнаними зі всіма можливостями, які відкриваються. Задля розробки успішних проєктних ініціатив, впровадження та реалізації.

Велика приємність, що молоді науковці долучаються до таких івентів. Саме молодь є потужним складником-імпульсом розвитку країни та рушієм євроінтеграційного вектора руху нашої держави.

Запис події можна переглянути тут.

Відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН висловлює щиру вдячність організаторам та особисто голові Ради молодих учених при МОН України, пані Олесі ВАЩУК. Тішимось, що маємо можливість бути активними учасниками заходів та просвітницьких ініціатив, набувати нових знань, ставати обізнаними у таких надважливих питаннях.

Версія для друку Опубліковано: 12 Серпня 2024