Підсумкова сесія у секції Геологія

Підсумкова сесія у секції Геологія У суботу 18 травня 2024 р. відбулася підсумкова сесія у секції Геологія, гідрогеологія та геофізика відділення наук про Землю, на якій відбулось підсумовування діяльності секції за 2023-2024 навчальний рік.

Найважливішим і найвагомішим результатом роботи секції безперечно є перше місце на III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН, яке виборола наша вихованка Олеся-Соломія Лазоренко, учениця 9 класу спеціалізованої школи №89 м. Києва.

Керівник секції доктор геологічних наук Віталій Сукач з радістю згадав про наполегливу працю Олесі-Соломії та її жагу до перемоги, про багаторазове коригування роботи, узгодження постерної доповіді та презентації для того, щоб найповніше розкрити важливість і цінність роботи.

Переможниця Олеся-Соломія поділилася своїми враженнями від захисту, подякувала журі за принципове оцінювання та розповіла про свої хвилювання та страхи, які довелося їй перебороти перед та під час захисту. Вона впевнено заявила, що продовжить відвідувати секцію й у в наступному навчальному році.

На сесії була також присутня тогорічна призерка III етапу конкурсу Вікторія Павлюк, яка була дуже рада, що цьогорічна учасниця від нашої секції досягла найвищого результату в Україні. Вона закликала приходити та долучатися до секції всіх зацікавлених, бо заняття є дуже цікавими, а отримані знання і досвід такого напрямку науки є унікальними.

Найкращі учні столичних шкіл навчаються у Київській МАН!

Версія для друку Опубліковано: 22 Травня 2024