Мінікурс психологічної вітальні  «Дружнє коло». Друге заняття

Мінікурс психологічної вітальні  «Дружнє коло». Друге заняття Друге заняття мінікурсу психологічної вітальні «Дружнє коло» для учнів Школи юного науковця відбулося 23 травня.

Це було арттерапевтичне заняття за методом Юнгіанської пісочної терапії, суть якого полягає у створенні вільного й захищеного простору, у якому дитина може виражати та досліджувати власний світ, перетворюючи свій досвід і свої переживання, що часто незрозумілі або турбують, у зримі та відчутні образи.

На занятті практичний психолог Київської МАН Інеса Пустовалова показала і розібрала методи саморегуляції, побудови гармонічних взаємовідносин в родині та дружніх стосунків між дітьми й батьками. А також, розповіла, як навчитися знаходити друзів і улюблені захоплення.

Весело, активно і цікаво пройшло заняття. А головне, що діти отримали масу позитивних емоцій, навіть не здогадуючись про те, що гра з піском спонукала до розвитку фантазії, дрібної моторики, тактильних відчуттів, зв'язної мови та зменшенню страхів, тривожності, замкнутості, агресії, гіперактивності.

На наступному занятті будемо вчитися знаходити  шляхи подолання  стресорів. До зустрічі через тиждень!

Версія для друку Опубліковано: 26 Травня 2024