Літо? Канікули? Міжнародні перемоги!

Літо? Канікули? Міжнародні перемоги! Київська МАН вітає Марію Єлизавету Рудик, вихованку відділення математики, ученицю 10 класу гімназії N 283 м. Києва, із черговим блискучим результатом: Марія Єлизавета стала срібним призером II Міжнародної олімпіади зі STEM інновацій (Індонезія)!

За результатами попереднього відбору до участі у фіналу конкурсу журі допустила 37 учасників з 11 країн, серед яких була й наша талановита вихованка!

Міжнародна олімпіада зі STEM інновацій (International STEM Innovation Olympiad) – це міжнародний науковий конкурс для школярів та студентів вищих навчальних закладів. Мета заходу: створення міжнародної події для збільшення мережі дружби та перевірка здатності учасників до створення дослідницького середовища, повного інновацій; розвиток навичок наукового дослідження та духу інновацій та креативності серед учасників.

«Сьогодні наука, інновації в науці є дуже цінним фундаментом для розвитку країни. Найкраще, якщо вона розквітає й знайома молодому поколінню. А реалізувати це можна двома шляхами, а саме конкуренцією та співпрацею», – так пишуть на своїй сторінці організатори олімпіади.   Організаційний центр STEM Olympiad (OCSO) проводить International STEM Innovation Olympiad (ISIO) 2024 з турботою про розвиток науково-дослідного середовища у світі.

 

Найщиріші вітання Марії Єлизаветі Рудик та велика подяка її науковому керівнику ‒ Єфімовій Тетяні Леонідівні, керівниці секції "Статистика" Київської МАН, кандидату математичних наук.

Версія для друку Опубліковано: 12 Серпня 2024