Київська МАН проведе перший хакатон «Пишемо запит до ШІ»

Київська МАН проведе перший хакатон «Пишемо запит до ШІ» З 28 листопада по 1 грудня 2023 року у відділенні інформаційних технологій Київської МАН відбудеться перший хакатон «Пишемо запит до ШІ», на якому учасники зможуть опанувати, продемонструвати та вдосконалити свої навички промпт-інжинірингу.

Орієнтовний розклад хакатону:

День 1. 28 листопада 2023 року, о 17-00 майстер-клас, отримання завдання на перший етап хакатону.

День 2. 29 листопада 2023 року. Асинхронне виконання командами завдання першого етапу хакатону з терміном надсилання для оцінювання журі  до 17-00 29.11.2023р.

День 3. 30 листопада 2023 р., о 17-00 оголошення результатів першого етапу хакатону. П’ять найкращих команд отримують завдання на другий етап.

День 4. 1 грудня 2023 р., о 17-00 пітчинг. Представлення результатів командами. Визначення переможців членами журі.

Всі заходи відбуватимуться онлайн. Зареєстровані учасники, які не пройдуть на другий етап, зможуть узяти участь як слухачі у пітчингу.

Переможців чекають призи.

Для реєстрації на хакатон заповніть реєстраційну форму

https://forms.office.com/r/M7cyjfE8mW

Обмеження:

  1. до участі у змаганнях допускаються учні та студенти 1-го курсу старші 13 років. Чому існує обмеження щодо віку учасників? Це зумовлено політикою використання ШІ-засобів;
  2. змагання відбувається з використанням лише ChatGPT. Учасники можуть використовувати будь-які можливості послуг компанії OpenAI, LLC, основний чат-бот https://chat.openai.com/ (окрім асистентів інших користувачів), а також можуть виконувати завдання на платформі ChatGPT за посиланням https://platform.openai.com/playground;
  3. під час реєстрації учасники хакатону або їх законний представник мають підтвердити, що ознайомлені з умовами використання послуг компанії OpenAI, LLC, яка є розробником ChatGPT, які знаходяться за посиланням https://openai.com/policies/terms-of-use;
  4. Під час виконання робіт потрібно дотримуватися принципів академічної доброчесності. Якщо у роботі не дотримано принципів академічної доброчесності, то така робота оцінюється в 0 балів та знімається зі змагань без апеляції.

До зустрічі на хакатоні. Це буде креативно та пізнавально.

 

 

 

 

Версія для друку Опубліковано: 15 Листопада 2023