Київська МАН продовжує співпрацю з організацією «Герої світла»

Київська МАН продовжує співпрацю з організацією «Герої світла» Під час чергової зустрічі вихованців Київської МАН із засновником організації «Герої світла» Джоном Салліваном, юні дослідники продовжували продукувати ідеї щодо реалізації проєкту психологічного відновлення та розвантаження для дітей та молоді України через «гейміфікацію». Наші амбасадори ставили питання та обговорювали героїв гри, різні локації, в яких перебуватимуть герої, можливі варіанти розвитку самої гри.

Як і минулого разу, мовою спілкування на зустрічі була англійська, а  Максим Тельний, вихованець відділення філософії та суспільствознавства, та Анастасія Беркета, випускниця відділення фізики, були чудовим тандемом перекладачів! Ось такі вони, наші вихованці – дослідники, пошуковці, креативники ‒ молода інтелектуальна еліта України!

Нагадаємо, що, організація «Герої світла» (Heroes of Light, HOL) пропонує реалізувати проєкт для дітей та молоді України. Його ідея полягає у «гейміфікації» відповідей щодо вирішення сумнівів і хвилювань, подолання збентеження та невпевненості української молоді, що виникають у зв’язку з війною та запровадженням в Україні правового режиму воєнного стану. Бо якщо на це не звертати увагу, можуть виникнути проблеми в житті молодих людей пізніше. Проєкт «Герої Світла» є інноваційним, базується на серйозних дослідженнях і може допомогти у майбутньому більшості українських дітей.

Впевнені, що міркування наших школярів, думки та ідеї сприятимуть тому, щоб майбутнє України та її народу було світлим.

Версія для друку Опубліковано: 03 Липня 2024