Київська МАН ‒ Всеукраїнський осередок парламентської просвіти

Київська МАН ‒ Всеукраїнський осередок парламентської просвіти Всеукраїнська імітаційна гра з громадянської парламентської просвіти «М18: Ми – законотворці!», частиною якої була об’єднана команда Київської МАН та спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 міста Києва, цьогоріч закінчена.

У грі взяли участь 43 команди учнів 8-11 класів зі всієї України. Вона проводилась для з метою підвищення обізнаності  молоді про основи народовладдя й парламентаризму, розвитку громадянських і соціальних компетентностей, здатності свідомо робити свій вибір.

. Під час гри команди моделювали законотворчу діяльність ВРУ, роботу комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, написали петиції та розробили законопроєкти, які були передані для розгляду народним депутатам України.

  Гра завершилась Форумом дитячої демократії М18, на якому  команди отримали відгуки на створені законопроєкти від народних депутатів та керівництва Верховної Ради України.

Координаторами нашої команди були Тремтій Світлана Петрівна, заступниця директора з навчально-виховної роботи, вчителька історії спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269 міста Києва та Кот Тетяна Юріївна, завідувачка відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН. 

Важливим результатом успішної участі у цьому проєкті стало отримання Київською МАН Сертифікату, що засвідчує  ‒ КЗПО «Київська мала академія наук» є Всеукраїнським осередком парламентської просвіти. 

Дякуємо всім, хто брав участь у проєкті, бажаємо подальших успіхів та досягнень як в науковому, так і громадському житті!

Версія для друку Опубліковано: 12 Червня 2024