КОЛОКВІУМ : ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА

КОЛОКВІУМ : ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА Сьогодні розпочався III Київський міський тиждень «Безпекові рішення сучасного міста» від Київської МАН. Першим із заходів тижня став колоквіум «Енергетична безпека», який провів Ігор Збітнєв, керівник секції «Енергетична безпека. Відновлювальні джерела енергії» відділення безпеки та оборони Київської МАН, майстер виробничого навчання І категорії, викладач професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Мета колоквіуму: генерація безпекових рішень в сфері енергетики міста Києва та розгляд потенційних тем наукових досліджень в цьому напрямку.  

Учасників колоквіуму привітав Валентин Протопопов, завідувач Відділення безпеки та оборони Київської МАН, завідуючий Навчально-практичного Центру відновлювальної енергетики КПК ПВФП.

В ході заходу учасники змогли актуалізувати вже наявні зняття в цій сфері, перевірити та підвищити свій рівень обізнаності в сфери застосування систем відновлювальної енергетики. Окремо учасники змогли згенерувати ідея для розробки їх подальшому як науково-дослідницькі проєкти. 

В заході взяли участь вихованці секції, якою керує Ігор Георгійович, та школярі міста Києва.

Захід відбувався  в Навчально-практичному Центрі відновлювальної енергетики Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Центр є сучасним навчально-практичним, технологічним осередком інновацій за напрямком відновлювальної енергетики.

Версія для друку Опубліковано: 28 Листопада 2023