Флешмоб «У рідному слові – наша сила!»

Флешмоб «У рідному слові – наша сила!» 27 жовтня відділення української філології та мистецтвознавства відзначає День української писемності та мови. З нагоди святкувань у відділенні пройде флешмоб «У рідному слові – наша сила», у межах якого вихованці презентуватимуть власні вірші, малюнки, короткі твори про мову.

Ми запрошуємо представників усіх секцій Київської МАН, адже мова – це те, що нас об’єднує. Те, без чого неможливо не тільки гідно репрезентувати свої наукові здобутки, а й бути просто успішною людиною у цьому житті.

Щоб взяти участь у флешмобі, вам потрібно зняти невелике (до 2-х хвилин) відео, розказати, що особисто для вас означає це свято.

Ролик потрібно завантажити на Google-диск та надіслати посилання на цей матеріал на нашу пошту viddilennya_filologii@ukr.net. Також обов’язково надсилайте нам свої малюнки, есе та вірші щодо цього свята.

Дедлайн подачі матеріалів: 24.10 о 21:00.

Свої відео, малюнки, оповідання та вірші, есе ви можете розмістити на особистих сторінках у Facebook. Вказуйте в постах із відео або малюнками хештеги #рідне_слово #українська_філологія_та_мистецтвознавство #КМАН #kyivska_man #КМАН_новини.

Важливо! Обов’язково зазначте під відео своє прізвище, ім’я, по батькові, клас та заклад.

Найкращі твори ми розмістимо на своїй сторінці у постах та прямих ефірах.

Версія для друку Опубліковано: 14 Жовтня 2024