Філософія та культурологія через гру та спостережливість

Філософія та культурологія через гру та спостережливість 22 лютого відбулась чергова зустріч учасників секції «Філософія. Культурологія» відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук., де, разом із керівником секції, кандидатом філософських наук, доцентом Сергієм Русаковим всі присутні занурились в обговорення ролі сучасного мистецтва для суспільства. Кожен міг вільно висловити своє бачення, а модератором дискусії були окреслені концептуальні рамки та ключові поняття.

Другою частиною зустрічі стала захоплива настільна гра «Pickart», яка не лише допомогла присутнім весело провести час, а й виявилася важливим елементом розвитку пізнавальних навичок. Гра сприяла розвитку уважності, пам'яті та вміння бачити перспективу на основі відомих творів мистецтва. Тому учасники та отримали можливість через гру застосувати свої знання та творчі здібності.

Зустрічі наживо під час вивчення основ філософії та культурології  – важлива частина фахового становлення. Саме через живі дискусії та обговорення наші учні та учениці відточують майстерність публічних виступів, висловлювання власних спостережень та знаходять нових друзів.

Заняття проходило в аудиторії Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики УДУ імені Михайла Драгоманова.

Версія для друку Опубліковано: 26 Лютого 2024