До Міжнародного дня жінок і дівчат в науці

До Міжнародного дня жінок і дівчат в науці Вітаємо всіх дівчат, хто займається такою чудовою творчістю — наукою, із Міжнародним днем жінок і дівчат у науці!

У цей день ми раді анонсувати, що в рамках Всеукраїнського конкурсу наукових робіт для вихованок Київської МАН будуть визначені три спеціальні премії від L'oreal Ukraine.

Компанія L’Oréal Україна ‒ організатор Української Премії L'Oréal-UNESCO «Для жінок у науці». Її лауреатками стають українські науковиці, чий внесок у науку у рік проведення конкурсу журі визнає найзначнішим. І ми щиро вдячні компанії L’Oréal за те, що вони визнають суспільну значущість розвитку юнацької науки столиці та підтримку дівчат у їх наукових пошуках і започатковують такий Конкурс!

Учасницями стануть вихованки Київської МАН, які посядуть перші місця на міському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту. Переможниці спеціальних премій L’Oréal визначатимуться у 3 номінаціях, а одна робота, яка буде визнана журі особливо актуальною для сучасного українського суспільства і яка матиме ґрунтовний науковий рівень, стане володаркою Гран-прі!

Розгорнутий анонс цього Конкурсу ми представимо у день закінчення міського етапу Конкурсу-захисту, а сама урочиста церемонія нагородження відбудеться під час весняних канікул.

Ще раз зі святом всіх чудових науковиць Київської МАН: ваші ідеї роблять наш світ кращим!

Версія для друку Опубліковано: 11 Лютого 2024