Подяки від КМДА та Національної академії наук до Дня науки

Подяки від КМДА та Національної академії наук до Дня науки Сьогодні у Київській міській державній адміністрації відбувся захід до Дня науки в Україні: подяки від КМДА та Національної академії наук отримали кращі науковці столиці. Відзнаки вручав заступник Київського міського голови Валентин Мондриївський та віце-президент НАН України, академік Олег Рафальський. Організатор заходу - Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Вихованці Київської МАН під час церемонії представили свої проєкти, котрі викликали неабиякий інтерес у всіх учасників та почесних гостей.

Наші юні винахідники (всі є учнями Політехнічного ліцею НТУУ КПІ): Анастасія Беркета, Платон Большаков, Роман Здоровило, Андрій Маврін, Ілля та Вячеслав Рбачики - були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками від організаторів.

Також ці відзнаки отримали наукові керівники Київської МАН: список Олександр Баранський, Василь Єфіменко, Олег Козленко, Руслана Маньковська, Валентин Протопопов, Володимир Скіцько.

Як було зазначено високими гостями, розвиток науки - це запорука промислової та оборонної міці держави.

Київська МАН своєю головною метою вважає підготовку майбутньої української наукової еліти.

Більше фото ТУТ.

 

 

Версія для друку Опубліковано: 17 Травня 2024