День Європи в Україні: "Нехай панує мир в Європі"

День Європи в Україні: "Нехай панує мир в Європі" 14 травня 2024 року відділення іноземної філології та зарубіжної літератури разом з відділенням наук про Землю провели захід День Європи в Україні: «Нехай панує мир в Європі».

Цей день символізує новий початок, мирну співпрацю між суверенними націями, що гуртується на спільних цінностях та спільних інтересах миру, солідарності, демократії добробуту людей та верховенства права. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначено європейський вибір нашої країни

День Європи є ще однією чудовою нагодою для українців нагадати іншим і підтвердити, що українці – європейська нація. Україна на усіх швидкостях мчить до європейського майбутнього.

Це – день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Зокрема, важливою складовою змін у нашій країні стає переймання європейських традицій та міжнародних свят. Зокрема, йдеться й про День Європи, який цього року Україна відзначає в друге спільно з іншими країнами.

Миру і перемоги  Україні. 

Версія для друку Опубліковано: 15 Травня 2024