ІСТОРІЇ УСПІХУ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ -НАШ ПОМІЧНИК"

ІСТОРІЇ УСПІХУ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ -НАШ ПОМІЧНИК" Робота «Ангели і демони електробезпеки»11-річної Вероніки Левіщенко перемогла у середній віковій категорії в конкурсі застережних плакатів «Електроенергія – наш помічник»,  співорганізаторами якого були АТ "Прикарпаттяобленерго" та Київська МАН.

Вероніка приєдналася до відділення економіки КМАН, зокрема до проєкту "Економісти без меж", нещодавно. Вона навчається в 6-му класі гімназії міжнародних відносин №323 з поглибленим вивченням англійської мови, є членом БО "БФ "З теплом у серці" для дітей з особливими потребами.

Вероніка дуже активна і творча дівчинка, яка має різнобічні захоплення: вивчення іноземних мов (англійська, французька), малювання, танці, повітряна гімнастика, тележурналістика, гірськолижний спорт та стрільба з луку. Хоча наша героїня знаходиться на початку свого життєвого шляху і ще не визначилася, чим конкретно хоче займатися, та все ж її здобутки говорять, що до кожного з захоплень вона ставиться серйозно.

Основні досягнення:

2015-2017 рр. – призерка Всеукраїнських та Міжнародних танцювальних конкурсів в складі колективу ШТ «Іріс»;

2017-2020 рр. - сертифікат учасниці VIII –XI Всеукраїнських конкурсів з англійської мови «Грінвіч»;

2017 р. - сертифікат учасниці Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2017»;

2018 р. – сертифікат Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник»;

2020 р. – сертифікат про навчання на курсах «Гірськолижна підготовка» та "Стрільба з луку";

2020 р. - диплом за участь у XIV Всеукраїнській виставці – конкурсі в рамках виставки HANDMADE-Expo (перемога в своїй віковій категорії з натюрмортом «Груші»).

Незважаючи на успішність та юний вік, життя поставило перед Веронікою серйозне випробування. У віці 7 років, після отриманої травми, лікарі заборонили Вероніці займатися будь-якими видами спорту і, особливо, професійними танцями, що для неї було дуже складно сприйняти, бо вона була ведучою танцівницею колективу. Але дівчина не здавалася і згодом знайшла себе в іншому виді творчості – малюванні. Під керівництвом художниці та чудової викладачки Клименко Ірини Олександрівни Вероніка почала виливати свої творчі переживання на полотні. А вже через рік взяла участь у виставці робіт вихованців художниці І.О. Клименко.

 

Конкурсна робота Левіщенко Вероніки - плакат про правильні та помилкові моделі поведінки дітей «Ангели і демони електробезпеки» - це результат поміркованої внутрішньої роботи, яка виражає думку учасниці про те, що у кожної людини в середині є вибір між добром і злом, але Янгол-охоронець завжди допоможе зробити безпечний та правильний вибір.

Сьогодні Вероніка не уявляє своє життя без малювання (говорить, що під час занять дуже заспокоюється і має можливість подумати про серйозні речі), але  не може й без активних видів творчості. Тому як тільки лікарі дозволили займатися фізичними навантаженнями, відразу записалась в секцію повітряної гімнастики спортивно-циркової студії «Академія А».

Останнім роком у Вероніки з’явилось ще одне захоплення -  тележурналістика. Основні здобутки в цьому напрямку: участь у зйомках соціального ролика «Діти понад усе» з головним редактором журналу «UKRAINIAN PEOPLE» Тетяною Петраковою; завершено телезйомки в циклі дитячих пізнавальних програм про українські традиції інклюзивного проєкту «МИ В ЕФІРІ» від VeselkaTV (вийдуть в ефір наприкінці лютого 2021 р.).

Якими будуть подальші досягнення Вероніки ще невідомо. Життя покаже.

Але впевнено можна сказати, що вони обов’язково будуть. Сподіваємось, у науці! Бо все, за що вона береться,  завжди робить захоплено й з любов’ю.

 

Версія для друку Опубліковано: 04 Січня 2021