Черговий навчальний рік у відділення наук про Землю завершується…

Черговий навчальний рік у відділення наук про Землю завершується… 16 травня о 16-й годині актова зала Українського гідрометеорологічного центру ДСНС України (вул. Золотоворітська, 6 б) була заповнена учнями київських шкіл та їхніми наставниками – вчителями географії, а також батьками. Тут відбулася підсумкова сесія відділення наук про Землю Київської Малої академії наук та нагородження переможців ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.


Відкрила сесію завідувач відділення Зінаїда Олександрівна Курлова, яка привітала всіх із завершенням навчального року, окреслила плани на період проведення практичних занять та підвела підсумки ІІ етапу конкурсу за минулий навчальний рік.





З вітальним словом також виступили декан географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академік НАПН України Ярослав Богданович Олійник та Почесний працівник гідрометеослужби України В'ячеслав Миколайович Ліпінський.





ЯрославБогданович вручив випускникам шкіл – членам МАН запрошення до вступу на географічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.



Переможці конкурсу, а їх в цьому навчальному році було 47, отримали дипломи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА. Грамоти від Київської МАН отримали також інші учасники ІІ етапу. 





Версія для друку Опубліковано: 17 Травня 2017