Юні економісти продовжують знайомство з бізнесами
Під час заходу учні:
- дізналися дивовижну історію Полковника Сандерса та його фірмової страви, заснування та розвитку бренду ресторанів KFC у світі та в Україні;
- побачили на власні очі як організовані процеси роботи справжнього ресторану;
- зрозуміли шлях, який проходить продукція від холодильної камери до столу гостя;
- проаналізували високі стандарти харчової безпеки та санітарії у робочій зоні ресторану;
- власноруч приготували чизбургер за оригінальним рецептом, справжнє м'яке морозиво та мілкшейки.
Ресторан KFC «Васильківська» відкрився 30 грудня 2020 року. Він обслуговує понад 250 000 гостей на рік. У ньому працює близько 50 співробітників.
KFC (Kentucky Fried Chicken, з англ. смажене курча з Кентуккі) ‒ американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізується на стравах з курятини. Заснована у 1952 році 62-річним Харландом Сандерсом. Понад 21000 ресторанів KFC працюють у 130 країнах світу. В Україні мережа KFC налічує 54 ресторани, перший з яких відкрився у 2012 році.
Висловлюємо вдячність персоналу ресторану KFC «Васильківська»
- Перову Івану, менеджеру (управителю) ресторану;
- Чабан Вікторії, заступниці менеджера (управителя ресторану);
- Запорожець Людмилі, хостес ресторану
за змістовний освітній захід для юних науковців, проведений на високому професійному рівні. Впевнені, що отриманні знання дозволять юним науковцям зрозуміти принципи роботи ресторанного бізнесу та успішної організації, допоможуть у підготовці науково-дослідницьких робіт про індустрію швидкого харчування.