Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024»

Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024» ЗАПРОШУЄМО! 09-10 березня 2024 року КЗПО «Київська Мала академія наук учнівської молоді», вперше проведе Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024».

Мета:  об’єднати комп’ютерні проєкти, робототехніку та хакатон, зібрати молодих ентузіастів, які цікавляться IT-сферою, сприяти синергії найталановитішої молоді ІТ з України та світу, просуванню професійної досконалості, міжкультурному діалогу. Конкурс є національним відбором до участі у Світовому фіналі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX», який відбудеться у  м. Бухарест, Румунія. (World Final International informatics project competition “INFOMATRIX”).

Запрошуємо до участі учнівську молодь віком 11-18 років:

  • здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти;
  • здобувачів освіти закладі професійної (професійно-технічної) освіти;
  • здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти;

Для участі у змаганні учасники повинні представити завершені проєкти в галузі інформаційних технологій, програмування, апаратного управління, робототехніки. Подача заявок на участь починається з 25 січня 2024 року і триватиме до 25 лютого 2024 року. Реєстрація за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczL4SCw1aJ5ACH-JdKKkpFK48fzg2dayxjMXBI8B79Ddeajw/viewform.

Переможці змагань отримають призи та подарунки від організаторів та партнерів заходу. Всі учасники та педагогічні керівники отримають сертифікати про участь. Проєкти, що будуть визнані кращими відповідно до умов проведення конкурсу, отримають право представляти Україну на Світовому фіналі INFOMATRIX у м. Бухарест, Румунія.

За детальною інформацією щодо участі прохання звертатись до організаційного комітету – Валентин Протопопов, завідувач відділення безпеки та оборони; Head of Infomatrix Ukraine (067-455-7094), е-mail: bezpekaoboronakman@gmail.com.

E-mail конкурсу: infomatrix@kman.kyiv.ua 

Телеграм-канал конкурсу: https://t.me/infomatrixukraine

Більше інформації

Версія для друку Опубліковано: 06 Березня 2024