Збираємо рецепти для Кулінарної книги «З Садів Перемоги Київської МАН»

Збираємо рецепти для Кулінарної книги «З Садів Перемоги Київської МАН» Відділення Екології та аграрних наук Київської МАН, як усі аграрії, завжди мають у своїх засіках щось цікавеньке.

Сьогодні розповідаємо про Сад Перемоги Давіда Мельника, учня 11-го класу ліцею № 171 «Лідер» м. Києва, вихованця секції «Ботаніка. Зоологія. Технологія виробництва продукції тваринництва та ветеринарна медицина» відділення Екології та аграрних наук Київської МАН та його бабусі Ольги Володимирівни.

В їх саду росте найрізноманітніша кількість городини ‒ розпочинаючи від помідорів, огірків і закінчуючи динями, кавунами (але про них трохи згодом).

Родина Давіда має свій сімейний рецепт засолювання огірків на зиму, яким Ольга Володимирівна люб’язно поділилася з нами. Але цікавинка цього рецепту складається з того, що Давід, як справжній КМАНівець провів дослідження від розсади й до банки з огірками, фіксуючи усі стадії.

 

А які у вас є родинні рецепти?

Починаємо збирати кулінарну книгу «З Садів Перемоги Київської МАН».

Думаємо, що багато хто захоче спробувати зробити заготівлю саме за вашим рецептом, і тоді будемо вдячні не тільки ми, а й багато родин взимку будуть згадувати вас добрим словом.

Приймаються усі рецепти з врожаю садів та городів – консервація, різні сезонні блюда, солодощі…

Прикольно, якщо спільними у нас будуть не тільки Перемога, дослідження в Київській МАН, а ще й КМАНівські рецепти!

Творіть та діліться кулінарними радощами.

😊 Редакція кулінарної книги «З Садів Перемоги Київської МАН» чекає на ваші рецепти на viber (095 087 0851) або електронну пошту ecokman@gmail.com (тема листа: «Кулінарна книга…»).

Версія для друку Опубліковано: 29 Липня 2023