Збираємо рецепти для Кулінарної книги «З Садів Перемоги Київської МАН»

Сьогодні розповідаємо про Сад Перемоги Давіда Мельника, учня 11-го класу ліцею № 171 «Лідер» м. Києва, вихованця секції «Ботаніка. Зоологія. Технологія виробництва продукції тваринництва та ветеринарна медицина» відділення Екології та аграрних наук Київської МАН та його бабусі Ольги Володимирівни.
В їх саду росте найрізноманітніша кількість городини ‒ розпочинаючи від помідорів, огірків і закінчуючи динями, кавунами (але про них трохи згодом).
Родина Давіда має свій сімейний рецепт засолювання огірків на зиму, яким Ольга Володимирівна люб’язно поділилася з нами. Але цікавинка цього рецепту складається з того, що Давід, як справжній КМАНівець провів дослідження від розсади й до банки з огірками, фіксуючи усі стадії.
А які у вас є родинні рецепти?
Починаємо збирати кулінарну книгу «З Садів Перемоги Київської МАН».
Думаємо, що багато хто захоче спробувати зробити заготівлю саме за вашим рецептом, і тоді будемо вдячні не тільки ми, а й багато родин взимку будуть згадувати вас добрим словом.
Приймаються усі рецепти з врожаю садів та городів – консервація, різні сезонні блюда, солодощі…
Прикольно, якщо спільними у нас будуть не тільки Перемога, дослідження в Київській МАН, а ще й КМАНівські рецепти!
Творіть та діліться кулінарними радощами.
😊 Редакція кулінарної книги «З Садів Перемоги Київської МАН» чекає на ваші рецепти на viber (095 087 0851) або електронну пошту ecokman@gmail.com (тема листа: «Кулінарна книга…»).