Захопливий віртуальний навчальний похід Карпатами

Захопливий віртуальний навчальний похід Карпатами Заступник декана з виховної роботи географічного факультету Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка О.Ю. Гринюк на численних прикладах навчальних туристичних маршрутів у Карпатах розповів вихованцям відділення наук про Землю КПНЗ “КМАН учнівської молоді” та вчителям і студентам із різних регіонів України про особливості проведення навчальних походів, необхідність дотримання правил безпеки та поведінки учнів у різних природних умовах.

Практичні поради та доброзичлива розмова зі слухачами суттєво розширили їх знання про організацію та проведення навчальних туристичних походів.

Наприкінці заходу обговорили доцільність проводити спільні заходи манівців Києва і Львівщини з методисткою відділення Наук про Землю Львівської обласної МАН Любомирою Шевчук. Зокрема поговорили про організацію спільних навчальних туристичних походів Карпатами влітку у рамках комплексних практичних занять та у рамках угоди про співпрацю з Київським національним університетом ім. Т.Г. Шевченка. Це дозволило б учням зібрати матеріал та провести власні польові дослідження, що суттєво підвищило б науковий рівень їхніх проєктів та сприяло б освоєнню нових вмінь і навичок.

Успішні учні навчаються у МАН!!!

Версія для друку Опубліковано: 02 Грудня 2021