Вивчаємо секрети ефективності бізнесу
Учні дізналися історію заснування бренду ресторанів KFC та його найбільші досягнення; підняли завісу секретів створення фірмових страв; зрозуміли необхідність дотримання високих стандартів харчової безпеки та санітарії в кожному ресторані; спробували себе в ролі кухарів й приготували чизбургер та морозиво за оригінальним рецептом.
Тепер наші вихованці знають принципи роботи ресторанного бізнесу та критерії роботи успішної організації, що допоможе їм в майбутньому при підготовці науково-дослідницьких робіт та побудові власної кар’єри.
Висловлюємо вдячність персоналу ресторану KFC «Мінська»
- Короленко Тетяні, директору ресторану;
- Бондаренко Тетяні, хостес;
- Данилейко Антону, бренд-шефу
за змістовний освітній захід для юних науковців, проведений на високому професійному рівні.
Ресторан KFC «Мінська» відкрився 25 січня 2019 року. Він обслуговує понад 150 тисяч гостей на рік. У ньому працює близько 35 співробітників.
Понад 21000 ресторанів американської мережі KFC (Kentucky Fried Chicken, з англ. смажене курча з Кентуккі) працюють у 130 країнах світу. В Україні мережа KFC налічує 45 ресторанів, перший з яких відкрився у 2012 році.