УКРАЇНСЬКА «ФОРМУЛА ЯДЕРНОЇ БЕЗПЕКИ» 2023

УКРАЇНСЬКА «ФОРМУЛА ЯДЕРНОЇ БЕЗПЕКИ» 2023 З 19 по 29 квітня 2024 року на другому поверсі будинку Верховної Ради України експонуються 57 дитячих та юнацьких малюнків, які були подані на Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «УКРАЇНСЬКА «ФОРМУЛА ЯДЕРНОЇ БЕЗПЕКИ».

А всі охочі можуть ознайомитись з цими надзвичайно чутливими й дуже різноплановими роботами на сторінці Конкурсу на сайті Київської МАН за посиланням: https://kman.kyiv.ua/ua/Vseukrainskii-konkurs-ese-ta-malunkiv-Ukrainska-formula-yadernoi-bezpeki. Всі вони заслуговують уваги, схвалення та підтримки, адже кожна й про наші відчуття, побоювання, сподівання.

Після закінчення експозиції відбудеться нагородження та відзначення учасників Конкурсу, про що ми вам розповімо окремо.

Київська МАН є одним з організаторів цього Конкурсу, мета якого привернути увагу до питань ядерної безпеки України та всього європейського континенту, порушення прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

Версія для друку Опубліковано: 22 Квітня 2024