Тиждень науки в навчальних закладах міста

Тиждень науки в навчальних закладах міста 22 квітня в школі № 163 Шевченківського району міста Києва пройшла зустріч з Тетяною Слободянюк, завідувачкою кабінету, керівницею секції географії відділення наук про Землю Київської МАН.

Дізнатися про Київську МАН прийшли учні 7-8 класів, які бажають навчитися працювати над науково-дослідницькими проєктами та стати вихованцями академії.

Тетяна Володимирівна розповіла про історію створення та сьогодення Київської Малої академії наук, про напрями її діяльності, про роботу відділень та секцій, про можливості, які мають учні Київської МАН для свого розвитку та вдосконалення.

Перед учнями з розповіддю про своє  навчання  в Київській МАН виступила випускниця школи, учениця відділення наук про Землю секції метеорологія та кліматологія, магістр географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Мар’яна Бунеску.  Мар’яна побажала учням знайти свою науку, з якою буде цікаво йти по життю.

На зустрічі були присутні  учні школи, чинні члени МАН, учасники  та переможці II  етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт. Вони розповіли, як обирали теми досліджень та працювали над ними, порекомендували як вибрати тему, з якою буде цікаво працювати.

Сподіваємось,  в наступному навчальному році в Київській МАН засяють нові зірочки – учні школи № 163.

Версія для друку Опубліковано: 23 Квітня 2024