Соборна Україна – моя Гідність

Соборна Україна – моя Гідність 22 січня в Україні відзначається День Соборності. 21 січня Київські МАНівці, учні ЗЗСО №230 міста Києва спільно з Музеєм Становлення Української Нації в межах освітньо-культурологічного проєкту «Музейна педагогіка в освітньо-культурному просторі Києва: проблеми, перспективи, сьогодення» провели навчально-просвітницький захід, присвячений Дню Соборності України «Соборна Україна – моя Гідність».

В ході заходу було доведено, що Соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасній Україні, коли ми, представники різних регіонів, спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе.

Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісна Україна – це повернення окупованих Криму та окремих районів Донеччини і Луганщини. 

Версія для друку Опубліковано: 24 Січня 2022