Результати Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків "Українська формула ядерної безпеки"

Результати Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків "Українська формула ядерної безпеки" Підведення підсумку Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків "Українська формула ядерної безпеки" завершено 9 травня 2024 року.

Конкурс надав юним українцям з усієї країни можливість висловити свої думки та бачення щодо майбутнього України в контексті ядерної безпеки. Учасники мали змогу поділитися своїми знаннями, дослідженнями та творчими ідеями, а також отримати цінний досвід та визнання своїх талантів.

На конкурс було надіслано 99 робіт з усіх куточків України. Учасники конкурсу, віком від 10 до 18 років, глибоко та емоційно висвітлили у своїх есе та малюнках теми ядерної безпеки, миру, європейських цінностей.

Вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу! Їхні творчі роботи – це свідчення стійкості українського духу, віри у краще майбутнє та прагнення до мирного життя.

Долаючи випробування конкурсу, українські діти та молодь в черговий раз довели, що вони розумні, талановиті, сучасні та креативні. Пишаємося ними! Дякуємо керівникам-наставникам, які забезпечили можливість конкурсантам реалізуватися у творчій сфері.

 

Секція есе

І місце - Коваль Даніліна, учениця 9-го класу Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 113 технологічного та спортивного профілю навчання

І місце - Пономаренко Валерія, учениця 10-го класу Гімназії біотехнологій № 177

 

ІІ місце - Ромоданова Марія, учениця 11-го класу Спеціалізованої школи № 247 з поглибленим вивченням іноземних мов

ІІ місце - Філоненко Крістіна, учениця 9-го класу Запорізької гімназії № 80

ІІ місце - Троц Анастасія, учениця 10-го класу «Матвіївського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу «Всесвіт»

 

ІІI місце - Гончаренко Іван, ученик 10-го класу Загальноосвітньої школи № 253

ІІI місце - Кабанець Анастасія, учениця 11-го класу Спеціалізованої школи № 247 з поглибленим вивченням іноземних мов

ІІI місце - Солодкевич Анна, учениця 10-го класу Опорного закладу "Твіржанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів – ЗДО"

ІІI місце - Ніколенко Марія, учениця 11-го класу ПО "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня ліцей "Едюкейтер"

 

Секція малюнків

І місце — Бєлунічева Поліна, учениця Ліцею № 144 імені Григорія Ващенка

І місце — Тітова Каміла, учениця Ліцею міжнародних відносин № 51

 

ІІ місце — Нестеренко Діана, учениця 10-го класу Вознесенського ліцею № 10

ІІ місце — Пюро Дарія, Когут Владислава, Степаненко Анна і Тарганська Вероніка, учениці 11-го класу Спеціалізованої школи № 247 міста Києва з поглибленим вивченням іноземних мов I-III ступенів

ІІ місце — Каірцева Анастасія, учениця групи К-21 Комунального закладу професійної освіти "Київський Професійний коледж технологій та дизайну одягу"

 

ІІI місце — Попкова Кристина, учениця Комунального закладу професійної освіти "Київський Професійний коледж технологій та дизайну одягу"

ІІI місце — Кулібаба Аделіна, учениця Зінківського ліцею № 1

ІІI місце — Чоботок Михайло, учениця 8-го класу Гімназії № 153

ІІI місце — Чумальчук Софія, учениця 10-го класу ліцею "ЕКО" № 198

ІІI місце — Цобер Альона, учениця 9-го класу Середньої загальноосвітньої школи № 12

Цей захід, організований Національною комісією з радіаційного захисту населення України за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування та КПЗО "Київська Мала академія наук учнівської молоді", мав на меті привернути увагу до актуальних питань ядерної безпеки України та всього європейського континенту, а також порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської збройної агресії.

Щиро вітаємо переможців! Нехай ця перемога стане поштовхом до самовдосконалення та майбутньої успішної діяльності!

Бажаємо усім учасникам конкурсу віри у власні сили, творчих успіхів і наснаги, максимального розвитку своїх здібностей та майбутніх перемог!

Версія для друку Опубліковано: 14 Травня 2024