Покрова, благодійність та козацький куліш

Покрова, благодійність та козацький куліш Справжнє Свято, дух єднання, благодійний ярмарок, куліш, інтелектуальні змагання – ці слова не передадуть того піднесення, урочистої причетності, радості від низки спільних заходів вихованців та педагогів відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН та учнів, педагогів, батьків, мешканців району, яке відбулось під час відзначення та святкування Дня захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці.

На подвір’ї нашого дорогого партнера – середньої загальноосвітньої школи № 13 ім. І. Хитриченка ‒ відбулись цікавезні інтелектуальні змагання, спортивні перегони «Козацький гарт», благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Козацька Покрова», посвята в козаки членів козацької організації «Микільська Січ» ім. Михайла-Станіслава Кричевського.

Маленькі козаки берегтимуть славетні козацькі традиції, які, своєю чергою, примножують сучасні захисники й захисниці України. Це наше спільне свято. Проте передусім це Свято тих, кому ми завдячуємо за нашу незалежність і кому ми низько вклоняємось за змогу жити щоденним життям – навчати, вчитись, працювати, надихати.

А ще варили смачнючий куліш та частували всіх, ділилися яскравими позитивними емоціями та донатили на ЗСУ, ярмаркували та єднались у бажанні своїми маленькими справами внести нашу крихту у наближення спільної Перемоги.

Заходи відбувались в межах реалізації проєкту «Незламність – генетичний код українців» відділення філософії та суспільствознавство Київської МАН.

Версія для друку Опубліковано: 04 Жовтня 2023