Незламні

Незламні 28 червня Київська МАН до Дня Конституції України провела освітньо-просвітницький захід «Незламні» в рамках Освітньо-культурологічного проєкту «Музейна педагогіка в освітньо-культурному просторі Києва: проблеми сьогодення і перспективи».

Організатори вебінару: КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», Регіональний центр «Мала академія наук» (м. Умань), Уманський Художній музей, Креативний молодіжний простір «Софа хаб» (м. Умань), Громадська організація «Сімей учасників АТО «Родина Героя» (м. Умань), Громадська організіція «Жінок учасників бойових дій «Краса та сила» (м. Умань).

«Незламні» – соціальний фотопроєкт. Давня мрія уманчанок, які втратили близьких на російсько-українській війні. Організатори проєкту: ГО «Родина Героя», уманська спілка учасників АТО, ГО «Краса та Сила», ЖК «Греків ліс».

Це 17 історій жінок, які втратили на війні синів та чоловіків, але не здалися, а деякі з них самі одягали військову форму і йшли захищати кордони України.  На фотокартинах поєднали українське вбрання, як збереження унікальної української ідентичності, що дає надію і плекає волелюбність, з військовим одностроєм, що стало символом нелегкої боротьби за Незалежність.

«Незламні» – результат роботи великої команди фотографів, візажистів, костюмерів, журналістів, а головне – жінок, які знайшли сили поділитись своїми історіями.

Презентували проєкт:

  • Золотухіна Аліна, арт-директор молодіжного простору «Софа хаб»;
  • Слонська Оксана, керівник ГО «Родина Героя»;
  • Бабешко Оксана, керівник ГО «Жінок учасників бойових дій «Краса та сила».

 

Версія для друку Опубліковано: 04 Липня 2022