Флешмоб «Моя Покрова – символ захисника Вітчизни»

Флешмоб «Моя Покрова – символ захисника Вітчизни» Цьогоріч початок жовтня об'єднав кілька неймовірно важливих для нашої країни свят – День захисників і захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День працівників освіти. Це дуже символічно, адже багато освітян зараз відстоюють нашу країну на фронті, а ті, що в тилу – навчають нове покоління, що відбудовуватиме Україну після перемоги.

Щороку з нагоди цих свят відділення української філології та мистецтвознавства Київської МАН під егідою Департаменту освіти і науки Києва проводить флешмоб «Моя Покрова – символ захисника Вітчизни». У межах заходу учні, їхні батьки та освітяни у форматі відеопривітань, поезій, малюнків висловлюватимуть, що для них символізує це свято.
 Цього року наш флешмоб вийшов не лише за рамки Києва, а й за межі України, тому офіційно можемо назвати його міжнародним.
 Отже, починаємо! Слава Україні! Героям слава!

Перше відео від Новик Вікторії, Зуй Вікторії, Хропатої Олесі, учениць 8-го класу Славутицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3 Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

З усіма матеріалами можна буде ознайомитись у соціальній мережі «Facebook» на офіційній сторінці відділення.

Версія для друку Опубліковано: 29 Вересня 2023