Екоперепустки Genius Olympiad Ukraine 2024

Екоперепустки Genius Olympiad Ukraine 2024 Київська Мала академія наук, як регіональний центр Genius Olympiad Ukraine, пишається нашими талановитими вихованцями, які вибороли Екоперепустки на Genius Olympiad Ukraine 2024. Це відкриває перед ними дорогу до Національного фіналу, де вони матимуть змогу представити свої проєкти перед журі.

Бажаємо їм успіху у цьому етапі та віримо у їхню здатність вразити своїми ідеями та розробками.

Національний фінал Genius Olympiad Ukraine, де наші вихованці матимуть можливість презентувати свої роботи у 6  категоріях, таких як Бізнес, Креативне письмо, Музика, Мистецтво, Короткий фільм та Наука, відбудеться у другій половині лютого.

Це велика честь бути серед учасників цього престижного заходу, і ми пишаємося тим, що 59 учасників з нашого регіонального центру будуть брати участь у захистах.
 
 Екоперепустка Genius Olympiad Ukraine є кроком до Genius Olympiad Global, який відбудеться у США у червні. За результатами Genius Olympiad Ukraine оголошується список претендентів на отримання Екоквитка (в порядку рейтингу), який
 надає право участі у Глобальному фіналі Олімпіади.
 Це унікальна можливість для наших вихованців продемонструвати свої знання та таланти на міжнародному рівні, а також зустріти однодумців з усього світу.

Ми пишаємося успіхами наших вихованців і віримо в їх потенціал. Бажаємо їм натхнення, впевненості та творчого багатства у подальших змаганнях та віримо, що їхні ідеї знайдуть визнання на міжнародній арені.

Версія для друку Опубліковано: 09 Лютого 2024