КМАН Київська Мала академія наук

Майстер-клас «Як підготувати яскраву презентацію із Prezi-шоу»

Майстер-клас «Як підготувати яскраву презентацію із Prezi-шоу» 9 лютого учні та педагоги відділення економіки Київської МАН, у рамках підготовки до захисту власних науково-дослідницьких робіт перед членами журі на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУ, взяли участь у майстер-класі «Як підготувати яскраву презентацію з Prezi-шоу» у комп’ютерному класі ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»». Захід провів Євгеній Савельєв, випускник Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, координатор та менеджер з маркетингу освітнього проекту «КЕПІТ-Expert» для учнів 8–11 класів.


Він розповів старшокласникам про те, що створення і використання інтерактивних мультимедійних презентацій дають можливість більш ефективно донести інформацію та зацікавити аудиторію. Одним із найпопулярніших сервісів зі створення таких інтерактивних мультимедійних презентацій є Prezi.com.



Ця програма була створена в 2009 році угорськими фахівцями  і зараз є дуже популярна серед людей по всьому світу. Додатковими перевагами програми є зручний і зрозумілий інтерфейс та можливість працювати одночасно декільком людям над однією презентацією. За допомогою цього сервісу презентації будуть завжди інтерактивними, цікавими, яскравими та індивідуальними. Учні переглянули декілька анімаційних роликів про зміст та можливості Prezi-show.





У другій частині заходу всі охочі спробували створити нові презентації у програмі  Prezi та почули поради тренера про їхні сильні та слабкі сторони і можливі напрями вдосконалення.



Учні ділилися з Євгенієм власними ідеями, відповідали на його численні запитання. Атмосфера на освітньому заході панувала дружня та творча.



Співробітники Київської Малої академії наук учнівської молоді висловлюють щиру вдячність:






Сподіваємося, що юні науковці скористаються одержаними знаннями та вміннями і підготують вдалі презентації результатів власних наукових досліджень на конкурс-захист.