КМАН Київська Мала академія наук

Перша українська премія для молодих інноваторів від компанії L’Oréal Україна!

Перша українська премія для молодих інноваторів від компанії L’Oréal Україна! Квіти, синтез юнацької чарівності та інтелекту, піднесений настрій та святкова атмосфера, вітальні слова від очільників Бюро UNESCO в Україні, професорів та одних із кращих представників української культури, а ще віртуозна гра на скрипці від наймолодшого доктора фізико-математичних наук України та фотозйомка від відомого столичного майстра - це все церемонія нагородження Першою українською премією для молодих інноваторів від компанії L’Oréal Україна!

Київська МАН у партнерстві з L’Oréal Україна вперше реалізували цей проєкт, який є юнацькою версією національної премії L’Oréal Україна Жінки у науці, котра, своєю чергою, є національним відбором всесвітньої премії L’Oréal-UNESCO "Для жінок у науці".

Ми вітаємо всіх 24 учасниць нашого проєкту, котрі представляють напрям STEM і є переможницями міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

А лауреатками цієї відзнаки від L’Oréal Україна стали:

Київська МАН щиро дякує КПІ імені Ігоря Сікорського за партнерську підтримку у проведенні заходу й за гостинний прийом в інноваційному просторі - сучасному Хабі ФІОТ.

Одне з найприємніших відкриттів цього проєкту - це спілкування з неймовірними членкинями журі - переможницями національної премії L’Oréal Україна. Щиро дякуємо:

І, звичайно, особлива подяка від нас компанії L’Oréal Україна, завдяки якій відбулося і це свято, і реалізувався проєкт у цілому. Підтримка юнацьких дослідницьких проєктів соціально відповідальним бізнесом - це крок до майбутнього нашої держави як інноваційно та технологічно розвиненої країни.

Наука це суперсила! Працюємо далі!

Більше фото ТУТ