«Герої світла» для української молоді

«Герої світла» для української молоді Відбулась зустріч з Президентом Малої академії наук України Станіславом Довгим, засновником організації «Герої світла» Джоном Салліваном та представниками агенції The First The Last. Двадцять вихованців Київської МАН разом з директоркою Іриною Поліщук та керівницею відділення філософії та суспільствознавства взяли в ній участь.

Метою зустрічі було обговорення проєкту, який організація «Герої світла» (Heroes of Light, HOL) пропонує реалізувати для дітей та молоді України. Його ідея полягає у «гейміфікації» відповідей щодо вирішення сумнівів і хвилювань, подолання збентеження та невпевненості української молоді, що виникають  у зв’язку з війною та запровадженням в Україні правового режиму воєнного стану. Бо якщо на це не звертати увагу, можуть виникнути проблеми в житті молодих людей пізніше. Проєкт «Герої Світла» є інноваційним, базується на серйозних дослідженнях і може допомогти у майбутньому більшості українських дітей.

Співпраця між організацією «Герої Світла», її керівництвом і консультантами з дизайну, та вихованцями Київської МАН, обмін ідеями,  участь у процесі прийняття рішень дозволять реалізувати цей проєкт швидко та ефективно.

Юні київські науковці не лише фокус-група проєкту,  експерти з того, що саме потрібно, а і його творці та амбасадори.  Завдяки їх ідеям буде надана допомога молодим людям України, їх одноліткам. Їх думки та ідеї сприятимуть тому, щоб майбутнє України та її народу було світлим.

Фотографії зустрічі можна переглянути тут.

Версія для друку Опубліковано: 29 Квітня 2024